Seeeega sumomark idag :P

Kanske inte helt oväntat så var det gaaaanska så tungt att sumomarka idag. Hade ju en hel drös med böj i benen idag och även ryggen kändes sliten, men på ett bra sätt för ovanlighetens skull. Lovely!

Körde på med treor och stegrade upp sakta men säkert. Slutade på 3x240kg vilket i princip kändes som lite av en teknikmässig bristningsgräns idag. Var på väg att prova på 250kg också men efter att jag dragit en singel kände jag att jag nog inte skulle fortsätta för tekniken i det lyftet var mycket underlig 😛 Vet inte riktigt hur jag tyckte att jag skulle dra det lyftet helt plötsligt. Nåväl det fick avrunda dagens markande i alla fall.

Film på 3x240kg i alla fall:

Petter Jonsson kommenterar… Vi funderar på om vi två kan få vara speakers på nån tävling framöver, skulle kunna vara underhållande. I alla fall för oss 😀 haha

Fick en skön kommentar av Elin idag. Hon tyckte att jag såg bra ut i långärmat och undrade varför jag inte hade det oftare när jag tränar?! Vet inte riiiiktigt hur man ska tolka det men man får väl kanske se det som att man hade en snygg tröja på sig helt enkelt och den var ju trots allt lite slim fit 😉

Vart lite raka mark, chins, kabelrodd, hantelcurls och baksida axlar också. Helt ok pass ändå 🙂

Passade på att knäppa en bild på mig och två av mina närmsta vänner och starkaste (i dubbel bemärkelse 😉 ) stöttepelare. Snygga är de också:

Trion.jpg

Jag, Peter och Jenny.
Saknade Helena annars var Body Science elitlag samlat 🙂