Böjen går rätt bra nu, PB igen :)

Äntligen, äntligen så känns det verkligen som om böjen går framåt igen. Det var ju tid och evighet sen sist. Inte alls underligt när jag spenderade största delen av förra året åt att dieta och tävla i AF. Då får man ju räkna med vissa styrkeförluster såklart. Men sen kom ju ryggskadan och nu ändligen när den börjar bli bättre kommer också resultaten i böjen. Så jäkla roligt… hårt bara att dieten startare till EM igår och att förfallet i böjen nog mest bara är en tidsfråga nu 😀 haha. Men skit samma, det är roligt sålänge det varar!

Idag ställde jag upp ett ganska så högt mål. 10 reps på 200kg i böjen. Det var ett optimistiskt mål det medger jag men det kändes ändå inte heeeeelt orealistiskt med tanke på senaste veckornas böjpass. Jag kom upp till 7 reps innan jag vek ner mig. Fanns lite krut kvar i benen kanske men orkade inte längre dra in tillräckligt med syre för att brösta upp och få till et ordentligt buktryck så jag gav mig där. Kan jag se till att korta ner vilan innan jag börjar böja, vilan mellan repsen och kanske släppa på mer på vägen ner tror jag att jag kan nå 10 reps på kort sikt. Har så svårt att vänja mig av med det där dock. Men men, kan ju bara bli bättre rent tekniskt på de punkterna i alla fall!

Film på det setet:

Hade nån slags tanke om att ge 15x180kg ett försök idag men kände att det aldrig skulle gå efter det där setet så bestämde mig för att lägga på lite mer istället. Vart ytterligare ett PB med 2x215kg.

Film på det setet:

Efteråt så körde jag lite benspark och sen vart det benlyft och lite trams… man ska ju ha roligt på gymmet också 😉

Fredrik fick visa vart skåpet skulle stå helt enkelt 😀

bild.JPG

Såhär glad kan man bli efter dubbla PBn 😉