Inspiration!

Tänkte bara kort belysa ämnet. Fick nämligen nyligen frågan om vilka mina förebilder är. Jag känner aldrig att jag har ett bra svar på det egentligen. Eller det beror såklart på hur man ser det antar jag. Ska förklara vad jag menar.

Har nog aldrig under min uppväxt haft en stark förebild, sådär som många har med idrottsstjärnor eller dylikt. Något att sträva emot eller jaga efter. Har nog aldrig någonsin haft en sån känsla för någon. Men å andra sidan hittar jag ALLTID inspiration i såååå många saker och så många människor i min omgivning. Jag blir inspirerad och glad över att se folk kämpa mot mål och ta sig till nivåer och uppnå de mål de knappt vågat drömma om!

Jag inspireras av folk som gör, i mina ögon häftiga saker, oavsett vad det nu handlar om. Idag som exempel träffade jag, som vanligt, en farbror på gymmet som är så jäkla härlig. En pensionär som knallar runt på sats varenda dag och tränar. Han är så jäkla ball. Idag hoppade han upp i dipsställningen och drog av ett gäng reps, därefter raka vägen upp i chinsställningen och drog sig upp ett gäng gånger. "Så, nu är jag uppvärmd till spinningen" säger han med ett leende 😀 Så jäkla skön. Sen drog han på spinning och köttade. Alltså har jag det drivet och faktiskt den styrkan när jag är i hans ålder så kommer jag vara överlycklig. Awesome helt enkelt och för mig sjukt inspirerande.

Såg nyss en länk från Talang i England. Återigen en sån där "Susan Boyle-överraskning" i princip. Jonathan, en tokblyg kille med en fantastisk röst! Har nog inte haft det allt för lätt men fick stöttning och hjälp av en vän för att våga söka till talang… och ja…. Han har nog minst sagt en ljus framtid framför mig. Jag blir lätt rörd av sånt där. Är en sucker för sånt där för det är verkligen sånt som jag värdesätter. Vänner och familj som stöttar och hjälper en fram, det är för mig det viktigaste i livet. Plus en sak till, vågar man jaga en dröm så kan den ju också faktiskt slå in 🙂
Kolla själva på klippet, jag har gjort det om och om ett gäng gånger nu 😛

http://www.godvine.com/Shy-Boy-and-his-Friend-Sho
ck-the-Audience-with-The-Prayer-Unbelievable-1318
.html

På samma sätt inspireras jag av väldigt många i min direkta närhet, av så otroligt många olika anledningar. Det kan vara sättet de är på som personer, handlingar de gör, saker de uträttar på gymmet, mål de uppnår, ja det finns så många saker att inspireras av i vardagen. Det bara susar runt personer i huvudet nu som jag skulle kunna skriva om… men känner att jag lämnar det åt en annan gång.

Men det finns saker i livet som jag hoppas att jag fortfarande kommer att hålla på med om en massa år och då blir jag givetvis jäkligt inspirerad av det. Har faktiskt en person i åtanke just nu.. så kom fram till efter att ha funderat ett tag att jag kanske jag har en förebild ändå 🙂 Det är i alla fall någon som jag håller av väldigt mycket och som inspirerar mig i min vardag och i min träning. Mer än så säger jag inte just nu. Inte för att det är speciellt hemligt egentligen, mest för att det är roligare så sålänge.

Men vill i alla fall passa på att tack er alla som kämpar så JÄKLA hårt mot era mål. Ni inspirerar mig ta mig tusan varje dag! Ni får mig att vilja kämpa ännu hårdare mot mina egna mål och får mig att inse att man verkligen kan åstadkomma MYCKET bara man verkligen verkligen försöker och vill. Och det tror jag är jäkligt viktigt att tänka på…. För vill man något tillräckligt mycket så hittar man en väg att ta sig dit också. Sen är all tänkbar stöttning på vägen dig helt jäkla underbart, så tack för att ni finns där!