Påskhelgen

Har inte skrivit på ett par dagar. Det är underligt det där. Man är ledig och tänker att man man borde ha hur mycket tid över som helst, vilket man också har såklart man man gör ju så mycket saker så dagarna bara försvinner ändå 🙂 Roliga saker såklart. Har haft en grym helg!
Kört dubbla pass hela helgen. Ett morgonpass och sen ett eftermiddagspass också tillsammans med gänget. Jäkligt skönt och roligt!Har gått rätt så bra också tycker jag. Körde chins för första gången på riktigt (alltså tävlingsstrikta och utan remmar) på evigheter och drog iväg 36 stycken. Troligtvis tummade jag på tekniken i slutet men Bicepsmannen är en snäll domare 😉 Men hur som helst kändes det plättlätt så ska bli intressant att se vart det slutar om några veckor!

Har även varit med familjen såklart. Man får ju passa på! Hämtade mormor och mötte upp de andra ute vid mamma och morfars gravplats där vi gjorde lite påskfint innan vi begav oss vidare till pappa. Hos pappa vart det lite fika… jag fikade på kyckling och de andra på snickerskakan som min bror bakat… mitt gamla recept så kunde verkligen känna smaken av dem i munnen… knappt avundsjuk 😛 haha. Men men, måste skärpa till mig och se till att hinna i form till EM så det var bara att avstå för den här gången!

Det busades såklart inomhus en hel de men sen var det så fint väder ute så vi spenderade resten av dagen i trädgården 🙂

bild (2).JPG

Leah var lättroad ochj glad som vanligt 😀

Väl ute i trädgården så sparkades det boll med syrrans hund Milton och så gicks det på upptäcksfärd på tomten. Den är rätt stor om man heter Ofelia och är drygt 2½ år 😉

påskmys.jpg

I princip enda stunden den där hunden var stilla i lördags 😀

Det vart även lite avancerad… eller oavancerad brottning 😀 Ofelia anfaller farfar…

Hannas tur att göra ett försök 😛
Notera bollen som flyger förbi med Milton hoppandes efter den. Mormor 92 år nickskarvade 😉 hehe

Ofelia får ta upp jakten igen. Notera det elaka skrattet 😀

HAHA… och nej… det är INTE bara på gymmet som jag hetsar 😉

Snart är det dags för helgens sista pass med gänget. Underbart med långhelg, tack alla för den här gången 😀

påskträning.jpg

Hela gänget samlat 🙂