Fitcamp dag 1

Vi startade vår resa från Arlanda igår morse. Flygresan gick ju väldigt fort, vi slocknade båda två så fort vi satte oss.

image.png

Väl på plats i Tallinn vart vi hämtade av Aire som jobbar för förbundet och även är internationell domare. Hon var en av de som dömde på EM bl.a.
image2.png

Freddan vart lätt avundsjuk på hennes bil och vill nu ha en liknande från
SKKF 😉

Från flygplatsen väntade oss en bilresa på en dryg timme följt av en färja på ytterligare 20 minuter som tog oss till vår träningsö 🙂

image3.png

När vi kom fram hittade vi Estlands motsvarighet till Roddy Hero Benjaminssons bil. Ott kör samma koncept, men vi kan väl alla enas om att Roddys bil äger den där va?!

Har ni inte sett den kommer han säkert rulla in med den till MMSports brännboll 4 augusti i slottsparken Göteborg 🙂

Vi fick lunch när vi kom fram och sen var det träningsdags. Jag körde lite ben. Raka mark upp till 5x210kg och sen en jäääääkla massa benspark, lårcurl och vadpress. Ja knät är inte helt 100 än med andra ord.

image4.png

Till middag vart det grillning. En MASSA kyckling i olika varianter. Bor precis vid vattnet och vädret var ju klart svårt att klaga på igår kväll 😉 mycket trevlig start!

Vi delades in i lag och tävlade i sportfrågor. Skulle vilja påstå att det är den svåraste jag varit med på 😛 ska länka in en video i kommentarerna sen så förstår ni varför ;

bild5.JPG

Idag är vi igång med föreläsningarna om AF. Intressant att höra deras åsikter om saker och ting. Återkommer angående det. Nu är set dags för träning 😉