Fitcamp dag 5

Igår var en mycket intressant dag, det var en roddtränare här för att gå igenom teknik, träningsupplägg och andra instruktioner. Återigen ett mycket annorlunda tankesätt än vad jag har vilket var mycket intressant. Jag ror mycket på stryka och tacklar min roddträning från det hållet medan han ville få oss att tänka precis tvärt om. Jag har efteråt provat lite av hans tankar och ställer mig fortfarande skeptiskt till att hans modell passar mig personligen. Men jag tvivlar inte alls på att den fungerar och kommer att ta med mig flera av hand tankar i min träning mot VM.

Det vart dubbla pass även igår med rodd/ vader på förmiddagen och bröst/axlar/triceps på eftermiddagen. Riktigt grymt pass med Helena och Freddan. Vi trissade upp varandra till stordåd och det var ett jätteroligt pass 🙂

På kvällen spelade vi en variant av dodgeball vilket var svinroligt.
Sen gick vi till vattnet för lite lugnare aktiviteter.

Bild 646809

Riktigt fint ute vid udden.

Bild 646810

När vi kom fram skulle vi göra en lykta av en ölflaska. Så vi började med att få bort botten genom att knyta ett snöre runt flaskan, doppa den i lampolja och tända på. När den blivit tillräckligt varm doppade vi den i kallt vatten så att botten lossnade.
Efteråt satte vi i ett värmeljus med hjälp av kraftig ståltråd och sen dekorerades de med servetter som vi limmade på plats…. Resutatet:

Bild 646811

Vem har gjort finast lyckta?

Bild 646812

Helena såg, på avstånd, en söt liten koja hon gärna hade velat flytta in i 🙂
Kojan var en brasa med några dörrar som skulle eldas. Hon var varmt välkommen att flytta in 😉

Idag har det varit Fitcamps AF-tävling. Riktigt lyckad tävling med imponerande resultat i rodden. Jag och Freddan var domare och fick styra upp chinsen och dipsen tillsammans med Natalia. Gick riktigt bra så hoppas att de ser hur vi dömde och att det fungerade bra så att det även implementeras i deras bedömning framöver 🙂