Västerås här kommer jag :)

Ja det verkar som om jag kommer att bli Västeråsbo på halvtid ett tag framöver. Vi håller på med ett projekt på jobbet där och eftersom det tar såpass lång tid att pendla kommer jag helt enkelt att bli kvar där i veckorna.

Var först inte alls särskilt pigg på idén med tanke på att jag kommer att bo på hotell och jag är mitt uppe i VM-dieten. Maten blir ju ett problem tänker jag. Men har väl insett att det med lite planering av maten kommer att fungera bra ändå och det kommer spara mig mycket tid i och med att jag slipper resorna. Min dietlyx då jag kunnat laga lunch på jobbet är nog tyvärr över. Men det blir i alla fall en ny utmaning, sånt är roligt!

Kommer dessutom ha gymmet mycket nära så jag funderar på om jag tom kommer att ha möjlighet till att dela av mitt vanliga pass och träna lite på lunchen också. Skulle kunna bli riktigt bra om jag får till det. Lite som jag gör på helgerna nu är tanken med två pass, det är faktiskt riktigt skönt!

Så Västerås, hoppas att ni tar emot mig väl 😀

Appropå Västerås och träning så närmar sig ju SM i BB, BF och CBB där också! Första helgen i oktober är det och då kommer även nästa kval av Rep-Power äga rum! Missa inte det, gå in och anmäl er nu 🙂

bild.JPG