1284 steg närmre VM!

Det är så många trappsteg jag han bestiga idag innan lunchen i skrapan. Det vart dessutom 1650 steg nedför. Brände satan i vaderna och rätt ordentligt i benen i övrigt också.

IPhone 2656.jpg

Bilder från första vändan i trapphuset 🙂

Start från plan 0, fotopaus på plan 14 där Smartshake håller till och slutspurten uppe på plan 25!

IPhone 2657.jpg

Det är mycket finare utsikt utanför trapphuset än i det kan jag lova 😉

Ikväll vart det lite bones på gymmet. Startade med roddintervaller vilket gick klart över förväntan. Veckans jobbigaste pass med 500- metersintervaller är avklarat med andra ord, riktigt skönt. Kan man ha ångest över kommande veckar 500-ingar istället 😉

Efteråt vart det lite raka marklyft. Stegade upp till 150kg och körde 7 set med 6 reps och försökte att verkligen få den där känslan av att baksidan stramar när jag körde. Skönt!

Efter det vart det lite vadpress och sen vidare till bensparken som jag supersetade med sittande lårcurlen. Vart kanske 10-15 set med 12-15 reps per set och så lite vila som möjligt… Sög riiiktigt ordentligt mot slutet då baksidan till slut var nära på att krampa ihop.

Imorn blir det till att fylla på lite. har dragit ner lite senaste dagarna på maten för att se lite vad som händer. Tänkte börja dagen med lite hotellfrukost som jag gått och suktat efter i över en vecka nu. Dags att belöna sig själv lite 😀 Får se vad annat gott man kan hitta här i stan under dagen 😉