Helg i träningens tecken…. Ovanligt? ;)

Startade helgen med att hänga i MMSports nya butik på sveavägen 98. Det var smygpremiär och knappt annonserat att det var öppet men det var ändå rätt mycket folk där under dagen. Mycket trevligt folk som var där och butiken ser grym ut! Missa inte den officiella öppningen om två veckor den 29/9 🙂

bild 1.JPG

Efteråt drog vi och tränade tillsammans. Jag startade passet med viktade chins vilket såklart övergick i fulchins. Satte två nya fulchinsrekord: 40 reps med 10kg och sen 30 reps med 15kg.

Film på sista setet. Varning åt känsliga tittare, fulchins när de är som bäst 😉

På kvällen hade Hanne och elin briljerat i köket och lagat huuuur mycket god mat som helst!! Åt mig proppmätt och sen dukade Hanne fram efterrätterna…, 😀
Allt dietvänligt dessutom. Dags för henne att släppa en kokbok snart tror jag allt?! 😉

bild 2.JPG

Våra CBB-killar bjöd på show i form av Peters fria program som han håller på att träna in till SM 😀
Kommer bli grymt!!

bild 3.JPG

Idag startade jag dagen med intervaller och efteråt vart det givetvis proteinpannkakor med body science diet fuel vanilj. Så jäkla goda. Mitt recept finns på bodyscience.se.

bild 4.JPG

Idag hade vi finbesök igen på kocksgatan. Den här gången var det den nyblivna svenska mästarinnan Elin Widgren som kom och kämpade tillsammans med mig i chins- och dipsräcket! Avslutade dessutom med 1000meter rodd.
Grym atlet, kommer nog gå riktigt bra i Madrid på VM för henne tror jag 🙂

bild 5.JPG