Så grymt skönt pass!!!

Äntligen!!! Äntligen ett ordentligt jäkla benpass igen. Tog det lite lugnt i början men mot slutet kunde jag smiska på benen rätt ordentligt på lite lättare vikter och höll nästan på att ramla ihop i trappan på väg ner till omklädningsrummet som resultat 😀

Tack Anna-Lotta Norberg för ett grymt pass!

Jag drog av några vändor i trappan idag också. Det var oväntat tungt och brände som bara den i benen!

Inledde passet med roddintervaller innan det var dags för att frontböja lite. Stegade upp lite lätt i fronten och drog av några set med fem reps på 100kg. Kändes mycket lättare för överkroppen att hålla upp vikten den här gången. Man anpassar sig snabbt verkar det som, skönt!!
Körde de sista seten med stopp i botten dessutom.

Sen körde vi lite benpress med ett ben i taget. Knät knakade och hade sig så körde bara lite lätt här.

Sen gick vi vidare till att superseta sittande lårcurl med bensparken. Körde 3 set och sen avslutade vi med dropset i bensparken.

Det vart också ett dropset i benpressmaskinen. Anna-Lotta reppade loss som jag vet inte vad. Roligt att kolla på grabbarna runt omkring som också tränade ben…. De såg helt chockade ut 😀
Jag drog iväg 25 reps på 130kg, 25 på 100 och 30 på 70kg… sen höll hela jag på att krampa ihop.

Så avslutade vi med att köra tre superset med benspark och upphopp! 15 reps i bensparken och 15 upphopp med 20kg för min del och 10kg för Lotta. Det brände duktigt. Efter de tre seten kunde jag knappt gå ner för trapporna till omklädningsrummet. Benen var heeeelt färdiga 😀 UNDERBART!!!! Fan va jag har längtat.

Det enda som kunde gjort det här passet bättre hade varit om jag kunnat panga på med lite tunga böj också. Men det får vänta ett tag till!
Men inte utan att man längtar tillbaka till de här passen 🙂