World Cup lördag

Hann aldrig rapportera här igår då det var full rulle hela kvällen med gänget. Mycket trevlig kväll!! Tack för det 🙂

Vi rullade mot arenan för att kolla på Patrik Larsson och Micke Hancic som båda tävlade i klass -180cm CBB. Båda killarna besitter ju grymt snygga fysiker med klassiska snitt! Det räckte dock inte hela vägen i den här linen med ca 25 tävlande. Jisses va stora grabbarn är. Ha i åtanke att Micke vart svensk mästare i -90kg i oktober och har dragit ner sig snorhård till att väga in i CBB istället i sitt livs form! Ändå är det många killar som ser grövre ut på scen… Förstår inte hur de lyckas väga in. Hur som helst vart Patrik utslagen i första uttagningen ner till 15 personer och Micke klarade den gränsen med gick inte vidare till final. Troligtvis placerad på 12-15e plats sett till särbedömningarna, grym bra jobbat av dem båda hur som. De var båda i riktigt bra form!!

bild 1.JPG

Mycket kött på den där scenen 😀

Sen var det dags för mig efter mycket om och men. Jag hade tur med lottningen och gick ut sist av alla vilket såklart betydde att jag kunde gå på deras resultat. Med två svenska och en norsk domare vart det hård bedömning också! Bästa resultatet var 24 chins när det var min tur. Jag drog iväg 29 reps men fick 3 bortdömda vilket resulterade i 26 reps vilket räckte för grenseger med andra ord.

Fedir från Ukraina öppnade dipsen med 60(!) reps… De andra var en bra bit bakom. 60 reps är mycket men jag har känt mig i riktigt bra dipsform sista veckorna och var ändå optimistisk att jag kunde nå dit och utmana. Runt 40-45 reps kändes det som om det skulle gå vägen, vilket det gjorde!! 61 reps!!! PB på tävling med en repetition och ytterligare en grenseger!

Nu dags för rodden vilket gick i två heat, jag var återigen i det sista. Killarna rodde inte bra i första… Riktigt dåligt tom! visste att jag aldrig skulle ro sämre än dem iaf. Nu var det dags för mig. Jag hade haft en plan på att maxa inför WC men bestämde mig för att ta det lugnt och bara försöka vinna det här heatet. Det såg tufft ut till en början då turken plockade starten och ledde över mig i flera hundra meter. Kul som fan, blir pressad till rekordtid tänkte jag!!

Ca halvvägs började han dock krokna totalt och jag tog ledningen och utökade den ganska snabbt så han tom försvann på skärmen. Med ca 250 meter kvar släppte jag på tempot och cruisade mot mål. Tappade motivationen till maxningen på vägen helt enkelt. Med tanke på hur jag mådde efter NM så var jag inte helt sugen på en repris på det utan att jag var tvungen 😛
Lite synd dock att jag vek ner mig mentalt med tanke på att roddformen känts riktigt bra sista tiden.

Drog sista draget med 20 meter kvar till mål och gled in på 3.14min. Per som stod bakom mig vart orolig och skrek att jag inte var i mål ännu, så jag gjorde nåt litet ryck med 6 meter kvar 😉

Tre grensegrar efter dag ett. Idag är det poseringen. Jag kommer att gå "Parade of nations" med Niclas och sen är det fitnessklasserna och body fitness (där våra supertjejer Helene Ahlson och Carina Isaksson tävlar) innan det är dags för mig att kliva upp på scen. Längtar redan!! Formen var riktigt bra igår faktiskt, kanske bästa någonsin. Hoppas bara att jag inte lyckats förstöra den till idag. Försöker ladda på lite lugnt och hoppas det blir bra eller såklart helst bättre!!!

bild 2.JPG

Formen igår efter tävlingen.

Vi tog en tur på stan igår och letade efter något ställe att äta på. Finns inte mycket att se här men vi hittade fina gatan, det finns en resten ser riktigt slitet ut. Jag hade trott att det skulle finnas många fler byggnader som den här:

bild 3.JPG

Micke tog sig en välförtjänt öl på kvällen tillsammans med Alex och Ulf!

bild 4.JPG

Sen visade han sitt rätta "teddybjörns"-jag med rosa t-shirt och dock-tekoppen 😉 haha

bild 5.JPG

Skämt åsido, jag och Micke har delat rum i helgen och haft det riktigt grymt! Skittrevlig kille och vi har pushat och hjälpt varandra mycket samt hunnit surra om livet i allmänhet en del del! Grym trevligt! Tack för det kompis!

Nu är det dags för lite mat igen! Ladda ladda laaaaaadda 😛