Tävlingsdagen BB Challenge

Hej!

Vilken fantastisk dag det var igår! Jag har inte smält det riktigt än. Så mycket intryck och känslor! Jag är så glad och lycklig!

Jag kom på en 2a plats i min klass av 14 jättefina atleter! Min första seniortävling någonsin och en comeback till scenen igen efter 3,5 år borta. Vilken revansch mot mig själv! Nu har jag bevisat att jag kan om jag vill!

Perioden efter min senaste tävling år 2014 har varit upp och ner. Alltid varit aktiv på gymmet dock, men det har inte varit något seriöst satsande på träningen, jag har valt att prioritera annat. Men det mesta handlar om hur jag mådde under och efter den dieten. Visst allt var nytt och jag var yngre då men det led till att jag hade en känsla att jag aldrig någonsin skulle tävla igen. Sedan så kom en viss person, min pojkvän, in i mitt liv och gjorde så att jag började tro på mig själv igen inom den fronten och inspirerade mig såpass mycket att jag vågade att satsa på tävling igen! And here i’m – 2 place! Så underbart!

bbc.jpg

Min coach Rodi & jag!
bbc1.jpg

Backpose!

Tävlingsdagen var lång. Min klass gick upp på scen 16.30, men jag vilade så mycket jag kunde under dagen. Rodi gjorde min makeup & hår och så fin jag blev! Kände min som en prinsessa, hihi. Hon är så duktig och har allt i ett. Kost, träning, posering, makeup och hår! Perfekt för en bikiniatlet!

När jag vaknade i lördags var jag mycket torrare i kroppen än kvällen innan, vilket var perfekt. Kroppen svara som vi önskade. Min laddning gick väldigt bra. Jag höll mig till ris, potatis, kyckling, ägg, banan och ananas. Jag tror mycket på att ladda med mat som magen är van vid för att inte få en uppblåst eller stressad mage. Den ska vara så tight som möjligt på scen.

Jag var mest nervös när jag låg uppe på rummet och vilade men sen när jag kom backstage släppte det och jag hängde bara med i allt som hände. Att stå på scenen var så kul och jag kände mig närvarande! Jag hade inte fokuserat på mina motståndare något, då jag hade all fokus på mig själv, så när dem ropade upp mig på första särbedömningen fick jag ännu en kick! Sedan väntade vi på svar vilka som gått till final och när jag hörde mitt namn, WOW säger jag bara! Hard work pays off! Silverpokal till mig!

bbc2.jpg

Hair & makeup av Rodi Bodrug!
bbc4.jpg

Team Ròdika atleter, Moa och jag. Laddade backstage!

Kvällen avslutades på Prime Burger med väldigt bra sällskap. Vi firade ordentligt! Jag åt en bacon & cheese burgare med sötpotatispomfritt. Passade på att dricka massa citronvatten till det då jag kände att kroppen var i stort behov av vätska!

bbc3.jpg

Hur gott? Efterätten Oreo Swiss!

Nu sitter jag i bilen påväg hem. VI stannade två nätter i Stockholm vilket var skönt. I morse åt jag frukost på hotellet med min teammate Moa och våra pojkvänner, sedan rullade vi hemåt.

Idag kommer jag ha en fri dag i matväg och vila. Men imorgon är de back to business, Sweden Grand Prix väntar – 4 veckor kvar!

Kram Lisa