Matlådor = byggarens bästa vän

PLANERING ÄR A OCH O
Det är det iaf för mig och säkert för många andra. Det är bra mycket lättare att hålla sig till planen om man har fungerande rutiner.

För att hålla en bra diet och veta vad man stoppar i sig så är matlådor extremt bra. Jag känner en trygghet i att veta vad och hur mycket jag äter, speciellt på diet när det verkligen är viktigt att hålla koll på mängden mat man stoppar i sig!

Jag har turen att min fru fixar de flesta matlådorna för mig men det är inte för att jag inte kan eller vill utan för att hon jobbar lite mindre än mig.(så när jag kommer hem efter jobbet så kan vi bara umgås istället för att göra massa måstesysslor)

Två går/v görs det matlådor för 3dagar framåt! Just nu så är det ris med kyckling eller tork och grönsaker i lådorna men det varierar över året beroende på om det är tävlingssatsning eller inte.

DSC_7011.JPG

3dagars matlådor

Frukostomelett och ägg kokas varje dag! Det går ju en del ägg hemma hos oss kan jag lova.

DSC_7014.JPG

Frukostomeletten förbereds alltid dagen innan för att spara tid på morgonen.

För mig fungerar det jättebra att göra såhär. Förr gjorde jag matlådor varje dag men det är väldigt mkt mer tidseffektivt att göra lite fler när man väl gör och inte ha det momentet varje dag!