Bildbomb! :)))

Halloj i stugan alla goa läsare! :))

I lördags var jag hos Sussi från Talangjakten, vi började dagen med att äta tonfisksallad (lunch) strax därefter åkte vi och tränade på Sats i Bålsta, ett redigt axel och biceps pass i all ära 🙂

Efter passet var både jag och Sussi redlöst utmattade och kände för att gå ta oss en liten simtur på den nära belägna stranden 🙂 precis utanför Sats Bålsta! Sandstrand med härligt vatten i vyn 🙂 Efter att vi svalkat av oss i vattnet så somnade vi båda på stranden som två pepparkakor som gräddats i ugnen 🙂

Efter vår lilla skönhetssömn så åkte vi och handlade lite käk till middagen 🙂 Vi grillade kycklingfilé med ugnsbakad potatis med morotstsatsiki samt en rejäl sallad! Riktigt gott var det!
I väntan på att två andra deltagare från Talangjakten , Gabriella och Nuran skulle också komma hem till Sussi och övernatta tog jag och Sussi tillfället i akt och spelade lite minigolf, självklart gick jag ut som segraren! hoho :))

IMG_2899.JPG

På G till Västerås för möte med Talangjakten med halva gänget 🙂
asdsad.jpg

Tiger Woods junior visar vart bollen ska ligga 🙂
IMG_2919.JPG

Lunchen, tonfisksallad stod på agendan 🙂
IMG_2917.JPG

Sussi och jag har det trevligt på Sats Bålsta 🙂
IMG_2913.JPG

Sussi visar hur man kör baksida axlar 🙂
IMG_2911.JPG

Biceps concentration curl 🙂
IMG_2905.JPG

Morgonbild på Gabriella och Nuran 🙂

På träffen med Talangjakten så drog vi grabbar och körde ett helt otroligt hårt benpass med våran coach Fredrik, ALDRIG varit med om dess like, finns få träningspass som kan stå pall mot passet med Fredrik! Så ska ALLA pass vara!

Efter passet från helvetet så gjorde vi återigen en viktkontroll, till min stora förvåning så hade det gått framåt trots att jag inte kört på något speciellt schema innan kontrollen, så det kändes riktigt bra! :))

Jag och Sussi blev intervjuade inför nästa upplaga av BodyMagazine tidningen, där står det lite smått och gott om mig och Sussi! Se till att läsa artikeln! :)) Håll till godo! 🙂

Det var en riktigt bra spenderad helg med fina människor! Tack alla underbara som var med och gjorde helgen minnesvärd! Och Tack till coachen Fredrik för det superhårda passet!

IMG_2948.JPG

Bild på resultatet av testet 🙂

Tack för mig! Hoppas vi hörs snart igen! På återseende! 🙂 KRAM bästa läsare!