Lite sen uppdatering

Håållooojjj alla goa!
I lördags hade jag min ätardag! Jag åt förvånandevis inte särskilt onyttigt faktiskt utan det blev mer mat och mer mat än vad jag äter annars, alla på gården där jag bor har som ett stort knytkalas en gång om året där alla får ta med sig något frivilligt, sedan sitter alla i området tillsammans och har det trevligt! Riktigt härligt för då får man lite olika ideèr på vad man kan äta osv osv. Passar mig bra då kan tar lite tips för mina matlådor :))
Träningen går jättebra och så gör också kosten! Så jag känner att det är lite onödigt att löpa amok på min ätardag för att frossa i mig en massa bara för att… Satt jag försöker äta det som är gott som jag verkligen längtar efter! Och det är då mat i allmänhet och inte sötsaker
Resultaten från min diet börjar visa sig allt mer på kroppen nu! Det får verkligen motivationen att slå på nya ribbor! Känns riktigt skönt att det gett såpass mycket resultat som det gjort! Blodådror överallt! Snart ser man ut som rena rama e4:an!
Har även lagat lite matlådor som ja ska ha för några dagar framåt! Kycklingfilè, Kalkonfilè, Ytterfilè, Pepparbiff och Zucchini samt grönsaker! Till en början var det jobbigt och man kände sig jätte hungrig av dieten, men nu på senare tid så känns det bara bra och skönt! Måltiderna är inte längre en jobbig aptitretare utan faktiskt en god måltid som mättar mer eller mindre! Men saknar fortfarande mina mackor! Råder inga tvivel om det!
Har gått på diet i snart 4 veckor och förhoppninsvis kommer jag få ett nytt schema snart av min grymma coach Fredrik! Längtar efter att få se på det nya kostschemat! Har stora förväntningar! Men det kommer nog allt gå bra! jag har än inte kollat min vikt men tänkte göra det på våran nästa träff med Talang gänget så återkommer med det! :))

Lite bilder från Helgen!

IMG_3183.JPG

Bild från Söndags! 🙂
IMG_3170.JPG

Är det ätardag så är det! :))
IMG_3173.JPG

Lite käk! 😀
IMG_3171.JPG

Smarrigt värre!
IMG_3174.JPG

Lite av granskapet osv! 🙂

Känns inte som man gör annat än att laga mat när man är hemma! men som tur är så tycker jag att det är riktigt kul att experimentera i köket!

IMG_3181.JPG

900G Kalkonfilé! 😮
IMG_3185.JPG

Och så lite Kycklingfilé!
IMG_3186.JPG

Lövbiff!
IMG_3187.JPG

Av kött blir man köttig:))
IMG_3188.JPG

Passar på att fylla frysen med lite portionspåsar! 🙂
IMG_3189.JPG

Storhandlat :))
IMG_3167.JPG

Smaskens! 😀
IMG_3182.JPG

Slutresultat av matlagningen haha lite mat för veckan,
Alltid skönt att vara steget före! 🙂

Ha det bäst alla ni!
Väl mött Kram!!!