Gårdagens Axel/mage pass med Jannika!

God dag alla fina!

Det verkade som om det var något fel på bloggen igår kunde inte ladda upp någonting, så detta handlar såklart om gårdagen!

Började min morgon med att ta en kopp kaffe och en protein shake från Nanox sedan en 40 minuters powerwalk i dimman, det är väldans vad dimmigt det är nu på morgnarna! Nästan så att man går vilse!

Strax därpå blev det en extra lång dusch! Varm vatten på nacken och tankarna i full fart!

Därefter packade jag träningsväskan, sedan bar det av mot stor staden, först möta upp Adriana från Talangjakten. Klumpig som ja kan vara så glömde jag lite prylar i Västerås på våran Talangträff och Adriana hade vägarna förbi Stockholm idag så hon var snäll och tog med sig mina kvarglömda prylar. Väldigt snällt av henne! En Riktigt IRON vän! Tack Adriana!

Sedan bar det av till Nordic Wellness och bomba Axlar/mage med
Jannika. Det blev ett riktigt jobbigt pass kan jag lugnt säga! Det bara rann svett ifrån mig, kände mig som rena rama kranen!
Jag kunde inte spela macho och lyfta tungt på hennes tuffa övningar! Så ja fick dra ner på vikterna en aning haha! ! Men bra pass som tusan, kan vara bra att testa på lite olika träningssätt!
Roligt att lära känna henne lite mer också på samma veva! Riktigt motiverande och gav mig inspiration! Lärorikt att träna med Jannika! Tack så jätte mycket!

Efter passet med Jannika så gick jag och handlade lite drycker, bars, och BBQ sås samt lite smått och gott på Gymgrossisten som är belägen nära intill. Innan jag satte mig på tåget tillbaka hemåt så tog jag tillfället i akt och njöt av tillvaron på en park inne i Storstaden och njöt fridfullt i min ensamhet av min otroligt smarriga matlåda som innehöll Kycklingfilé, Ris och Grönsaker! Good old chicken:)))

IMG_33.jpg

Jag och Jannika!
IMG_3400.JPG

Jannika köttar mage!
IMG_3412.JPG

Ifrån min shopping:))
IMG_3361.JPG

Så här ser man ut när man kommit hem efter ett pass med Jannika! :)))

Jag passar också på att lägga upp lite bilder ifrån Triceps pass med min bror Robert och min vän Linus! :))

IMG_3398.JPG

Tight bänk för triceps! 🙂
IMG_3395.JPG

Flexar lite i smyg på gymmet med 😀
IMG_3384.JPG

Och så en liten pose bild ifrån pose träning 😀

En film när jag kör Cable flies har jag också fixat :))

Tack för denna gång höres snart igen :))

Ha det gött Kram!!!