Gym i Alanya? & två krossade tänder!

Är supersugen på att återhämta mig under solen på stranden efter ett gott pass & äta färska råvaror hela dagarna, pga tävlingsditeten får det inte bli för meckigt så det får bli Alanya, där har man varit hundra gånger förr & vet hur man tar sig med blinda ögon.

Av erfarenhet är hotellgymmen absolut inget att ha inte ens på 5 stjärniga hotell. Så det som avgör om jag kan åka är om jag hittar något bra gym i Alanya.

Har ni gymmat något där nere & kan rekommendera mig ett ställe? Så bokar jag hotell intill gymmet:)

Förövrigt har Nordic Wellness ett årligt event på Trädgården idag som börjar 19, jag skall dit direkt efter jobbet & hoppas på att få träffa fler av er!

Jag vet inte hur jag lyckas men i veckan krossade jag två tänder igen! Hade krossat dem innan, då lagade tandläkaren dem men nu hade jag pressat itu båda två igen. Tandläkaren undrade vafasen jag sysslade med om dagarna & insistera på att jag skall använda bettskena när jag styrketränar. (Helvete heller tänker jag, inte kan man gå runt med en bettskena som om jag precis skall in i ringen & köra en match, samtidigt är det synd om tänderna) :/

Kom till jobbet såhär imorse, endel kommentarer & många komplimanger från kollegorna som sällan får se mig på intåg till jobbet i annat än svettiga kläder:)

nuran.JPG