Stor dag, Stor vecka

Bild 397284
Årets finalister i BODYs omslagsmodelltävling är nu fotograferade. På måndag kan du vara med och påverka vilka som vinner.

Plötsligt så händer det. Nya, upphottade body.se har legat och bubblat ett tag, och äntligen är vi live. Välkomna!
Självklart är vi nyfikna på vad ni tycker om sajten, så kika gärna runt ett varv och tyck till!

Vi har haft en hektisk men riktigt rolig vecka här på redaktionen. Två huvudprojekt har tagit stor del av vår tid och engagerat oss allihop.

1. Vår nya sajt. Såklart!

2. BODYs omslagsmodelltävling.
I måndags ringde vi upp tio lyckliga finalister, fem killar och fem tjejer, som kallades till plåtning redan på onsdagen. Det var ett sjukt härligt gäng morgonpigga modeller som tagit sig till Stockholm från Sveriges alla hörn. Ja, vi hade t o m en finalist som åkt hela vägen från Norge. På sin födelsedag.
Stämningen var på topp hela dagen. Musiken dundrade från högtalarna i fotostudion, applåder och peppande rop avlöste varandra, och energin hölls uppe med proteinbars, frukt, lunch från hälsorestaurangen Kalori, samt en och annan godisbit…
På måndag presenterar vi finalisterna på body.se, och sen är det du som är med och avgör vilken kille respektive tjej du vill ska pryda omslaget till nästa års första utgåva.
Så var med och rösta fram vinnarna mellan den 1-21 november, så är du samtidigt med i utlottningen av ett gäng schyssta prispaket!

Helgen närmar sig nu med stormsteg, och tänk på att det är en ypperlig tid att få till de allra bästa träningspassen. Du kan sova ut, hinner ladda med en stadig frukost i lugn och ro där det finns tillfälle för mentala såväl som teoretiska förberedelser inför dagens pass. Dessutom finns det god tid för återhämtning.
Är du riktigt på hugget så dra iväg och gästträna på ett annat gym än ditt vanliga, för lite extra inspiration.
Det är precis vad jag kommer att göra imorgon. Träning med härliga gymvänner, och efterföljande middag. Kan en lördag bli bättre?!

Härmed önskar jag er en grym träningshelg! Och glöm inte att när du tror att du är slut orkar du alltid två till…

Hannah