Pang, sa det… så damp den ner här – BODY nr 10

Det är lite julafton här på redaktionen varje gång månadens utgåva dimper ner här, alldeles ångande färsk från tryckeriet. Denna gång var glädjetillflödet extra välkommet.

Efter att ha lämnat arbetet med jubileumsutgåvan (som vi med nöd och näppe också överlevde i från), kastade vi oss huvudstupa in i jobbet med festligheterna i samband vårt 30-årsjubileum, jobbet med nästa utgåva, en specialutgåva riktad till gymbranschen (Dagens Träningsindustri, kallad) och såklart även jobbet med att plåta ett gäng reportage i samband med att det lackar mot SM.

Bild 403364
BODY nr 10, snart i en handlarhylla nära dig…

Därför hade nästan alla minnesbilder av vad BODY nr 10 bar i sitt sköte falnat helt. Och därför var det extra roligt att bli påmind om den stolthet vi alla kände när vi skickade den till tryck. Den börjar nå våra prenumeranter from igår, och landar i handlarhyllorna på tisdag nästa vecka.

Ett av reportagen har satt mig själv på första parkett under ett träningspass tillsammans med PT:n och den blivande TV-gladiatorn Mikael ”Aldrig Vila” Hollsten. Han körde verkligen stenhårt med mig, och jag gav därför allt jag hade. Han beskriver själv reportaget så här: http://aldrigvila.se/2011/09/body-bank-be-badass/

Vi har också träffat Mickes gladiatorkollega Helene Ahlson, och låtit henne visa hur hon tränar sina axlar. Ett möte med den färggrant inspirerande Samir Troudi finns också däri, samt ett bröstträningsknäck med glänsaren Younes Laroussi. Vi kryddar med ett reportage från SM i Athletic Fitness samt en vass redogörelse om vilka kosttillskott som verkligen fungerar. Det och mycket med i BODY nr 10

Fick nu på morgonen nys om en riktigt kul grej. Bilfirman Upplands Motor (finns i Akalla, Hammarby och Uppsala) erbjuder sina servicekunder ett gratis träningsgpass på deras gym medan de servar bilen. ”Medan du tränar servar vi din bil”, säger de. Grymt bra upplägg, som genast gör att jag tänker boka min nästa service där. Bara av den anledningen.

Rock!