Split Vision!

Ny månad, nya förutsättningar, och nya grejer på BODY!

Snart klara med nummer 1 / 2012, vilken i tillägg till tidningen kommer innehålla en kalender med idel nordiska bodyfitness-madamer (snitsigt plåtade av norske demonfotografen Jon Klasbu under NM i Lund). Ska bli kul.

Bild 474467
BODY Radio rides again

I morgon torsdag är dags för en BODY Radio med SM-ettan Rabi Fakhro, vilket ska bli skitskoj. Omslagsmodellen till den befintliga utgåvan har säkert massor av klokheter att bistå med.

Bild 474466
Rabi is The Man!

Dagen efter sticker jag till Santa Susanna i Spanien för att dels bevaka veteran-VM som går där, men också för att coacha den svenska truppen:

Carina Isaksson
Maria Eriksson
Ali Kazemi
Nico Lundholm
Jorma Varhevaara

Det blir mitt sista uppdrag för förbundet, och det ska bi kul att göra det tillsammans med ett sånt kul gäng.

Bild 474469
Vid en tidigare tävlingsbevakning. Här med en Sandelin-frissa.

Därefter väntar några plåtningar, och sedan avfärd till Göteborg och Fitnessfestivalen. Vi (jag och Andreas) håller som bäst på att debattera om vi ska köra BODY Radio på plats, eller och vi ska steppa upp det och istället göra någon sorts filmad ansträngning. Den som lever får se…

Under Fitnessfestivalen kommer vi att lansera en riktigt spännande nyhet: en iPad-version av BODY. Den kommer att erbjudas helårsprenumeranter, som i tillägg till den tryckta utgåvan av BODY också får den digitalt. Samtidigt får man också tillgång till ett gäng gamla utgåvor av BODY i paddan. Ska bli riktigt spännande att se vart det tar vägen.

Rock!