Back with a vengeance!

31 536 926 sekunder har gått sen sist, men nu har jag äntligen hittat hem, nu har konungen äntligen återvänt. Så frukta icke kära läsare, alla era behov kommer att tillfredsställas och alla era drömmar kommer besannas.

Det var med spänstiga och ytterst söta små steg som jag trippade fram med i morse till Pyramidvägen 7´s monstruösa lokaler. Med Cyndi Laupers: ”girls just want to have fun” dunkades på hösta volym i lurarna så var solskenspromenaden till BODY magazine speciell. Bortsett från att det rann blod ur öronen till följd av den brutalt höga musiken så var promenaden nästan lite magisk. Den var förväntansfull och glad, jag var förväntansfull och glad och livet lekte lite så där som den brukar göra när solens strålar letar sig fram efter vinterns dunkla mörker.

Förvirrad som vanligt så började dagen med en tripp runt i byggnaden för att hitta Bodys redaktion. Min bristande navigeringsegenskap slog in direkt och jag hittade den inte. Jag gick vilse… Men efter en viss tids furiöst sökande så träffade jag tillslut på chefredaktören i trappuppgången. Det var så klart riktigt kul att träffa Alex och det känns skitbra att vara tillbaka på Body magazine.

Men hur har då första dagen varit? Jo, den har varit lärorik. Fick lite schysst insiderinfo på ett chefredaktörsmöte, var med på inspelningen av ett Body-radio avsnitt och så har jag har käkat mat. En riktig höjdardag med andra ord.

/Michael .W

bild.jpg

Skåpställare.