Forumflytt

Hej!

Som du förhoppningsvis noterat så håller vårt forum på att uppdateras in i en ny och på de allra flesta sätt bättre kostym.

Att flytta över allt gammalt innehåll är det som just nu pågår, och det är en ganska ”tung” process. Fram tills just nu (9.30, fredag) har vi flyttat följande:

* 40 041 användare
* 19 019 trådar
* 172 595 inlägg

En hel del, onekligen. Men ännu återstår en hel del till. Därför vill jag vädja till dig om tålamod. Förr eller senare (förhoppningsvis om en dryg vecka, som tempot just nu ser ut) så kommer allt material ha konverterats in i det nya forumet.

Jag vill också be dig anlägga en rymlig och generös inställning till utseendet och funktionalitet i det nya forumet. Nej, vissa saker ser inte ut som tidigare (och ska inte det heller). Vissa andra saker funkar annorlunda än förut. En del grejer är helt säkert sämre än förr. Men en hel del annat är säkerligen också bättre.

Målsättningen är såklart att det nya forumet ska bli bättre och mer effektivt än det gamla. Måhända tar det en stund att ta oss dit. Men lita på att vi tar oss ända fram.

mvh

Alex