Rethosta hotar i Madrid!

Idag bär det av till Arnold Classic Europe, och till Madrid. Som jag skrev igår ska det bli riktigt kul att få komma iväg igen – det var ju ett tag sedan. Det enda egentliga smolket är att jag ofelbart kommer att tvingas vara ifrån min älskade – och det i tre hela nätter… Känns inget bra.

image-14.jpeg

Tack Alexandra Söder för bilden!

Har också drabbats av någon sorts rethosta på morgonen, som förmodligen kommer att växa till sig under helgen (flyg + varmare väder brukar ha den effekten).
En annan ”lite” boring sak är att min dator kraschade igår. När jag stod vid mitt skrivbord för att packa fotoväskan så lyckades jag tappa underredet till mitt mikrofonstativ (ja, det som används i våra radioinspelningar – självfallet ska allt det med till Madrid) rakt ner i skrivbordet. I alla fall trodde jag det, men när jag kom hem så noterade jag ett fult jack i kanten på datorn, och sedan dess går den inte igång.

image-15.jpeg

Att jag dessutom klockades till 17 km/h för snabbt, och med det blev skyldig 2400:- till statsmakten, väger i sammanhanget lätt.
Fick nu idag också bekräftat att HELA AF-tävlingen i samtliga klasser kommer att genomföras idag. Med det missar vi dessvärre en av höjdpunkterna för helgen. Istället vill jag här och nu framföra mina lyckönskningar till hela den fantastiska truppen – Go Sweden!

Höres!

Skickat från min iPhone