Talangträff i helgen;)

God morgon 😉 go känsla att vakna en solig fredag, pigg som fasen 😉
Ligger nu på soffan och har precis surplat i mig gröten. Satt å tänkte på de, äter ju gröt och skakar en shake med choklad protein å häller på gröten. Känslan att surpla när man äter gör maten så godare på något sätt;p samma gäller soppor he he ingen känsla att bara sitta tyst å hälla i sig maten utan ett rejält surplande är rätt metod att få maten riktigt god;)

Fick mitt kostschema i tisdags, och de känns verkligen som att detta kommer passa mig;) startar med detta på måndag så kommer återkomma lite till hur de ser ut för mig med träning, cardio och sånt från måndagens start;)

Ja då var de dags för våran andra träff med talanggruppen nu till helgen;) har längtat som fan till detta att träffa alla igen! Mötet med Coach är på söndag men jag drar till min vän Jim ivars redan idag och ska bo hos han i helgen 😉 följ han vet ja, han e grym! Så dit bär de av idag och tanken är att vi ska krossa på med ett bröst pass ikväll! Ser fram emot detta 😉 motivationen är på topp! På lördagen kommer resten av gänget och då blir de förmodligen ett pass på dagen och sen hittar vi nog på något gemensamt på dagen/kvällen;) blir nog mycket diet å tränings prat <3 Alla är super taggade så denna helgen kommer va givande . På söndag är träffen med Coach och då kommer vi förmodligen köra två pass den dagen ihop med han så de blir coolt;) Så ska vi även gå igenom kostschemat som vi fått och ställa alla frågor vi har å sånt så allt är klart för start på måndag;)
Så ser min helg ut och hoppas ni får en kanon helg allihopa 😉 ha de göttans;)

image.jpg