Huvudet styr ;)

texttextTjäna gubbar å gummor 😉 onsdag kväll och största delen av veckan gjord för mig, ska erkänna att de känns fasen att jobba 12 h per dag å sen full gas på träning;p hade ett skit pass igår så var rätt bitter igår kväll kan ja säga ;p det är inte så ofta dom där dåliga passen dyker upp men när dom väl gör de så blir man ju lite smått sur! Ja ja nog om de positiva nu:) i morgon blir de några timmar jobb sen helg 😉 wiiiiiihooo! På fredag kommer även Jim i talang gruppen till mig i lilla vara för att stanna över helgen;) ska bli riktigt jävla kul att träna med han igen!! Kommer bli sjuka pass 😉 jag är taggad som fan å de vet ja att Jim är med! Å båda längtar givetvis till lördag å ska bli gött att ha nån att grisa i sig en jävla massa mat med;)förra helgen åt ja upp mig 5,3kg å satsar nog på 6kg denna lördag he he;) känner att min kropp behöver mycket näring nu! I morgon och fredag blir de lägre på maten och ingen cardio!
Ja just de ja, de ja egentligen tänkte säga som är rätt kul med hjärnan , när jag dietar på skoj för tex sommarform då är de absolut inga problem med hunger eller suget, men så fort de blir allvar då är jag svin hungrig å tänker på varenda måltid och mat hela tiden ha ha. Varför blir de så?? Kroppen känner ju av att den behöver mer energi men konstigt att den reagerar så, kan inte koppla bort de tänket ha ha . Ja ja bara 15 veckor kvar inga problem;) ha ha.
Ha en fin onsdags kväll och till helgen blir de mer bilder på hur ja å Jim går bananas bland vikterna så håll utkik 😉 blir säkert några filmer på instagram där de spårar ha ha ! Peace