Morgonstund;)

God morgon 😉 fan va gött de är fredag idag och ännu närmare lördag ha ha;) igår blev det ett rygg och biceps pass på vara träningscenter;) mitt hemma gym så att säga 😉 gick riktigt bra igår trotts lågdag på mat!
Blev fyra övningar på rygg och fyra på biceps, måste få upp min peak på bicepsen ;p inte lätt med så långa armar men de går förmodligen;)
Är ju ledig på fredagar så har fått gjort lite små skit i lägenheten eftersom jag vaknade 05:20 å givetvis klarvaken;p bara upp å slänga i sig frukosten som bestod av 50g havregrynsgröt och en protein shake 😉 min absolut bästa måltid Dock alldeles för liten;) men i.morgon blir den rejäl så de ser ja fram emot;) jag är morgonmänniska till 100% älskar att vakna tidigt och pigg å äta en god frukost;) sitter nu å sörplar i mig en kopp kaffe och funderar på att dra å slänga mig i solariet om en stund ! Måste ju försöka ha lite färg på kröppen;)

image.jpg

Kaffe är göttit;)

Från det ena till det andra, mitt Kreatin från ultimate nutrition är att rekomendera , det fungerar riktigt bra på mig får jag säga! Har kört med de i 5 veckor nu och känner bra skillnad! Jag kör sällan med Kreatin monohydrat men ska nog hålla mig till de 😉 så ni som vill ha lite extra pump och bli lite fylligare borde prova 😉

Ha en fin fredag folkens;)

image.jpg

Rekommenderas 😉