Lördag kväll=mätt

God kväll;) ja då ligger man här igen mätt och belåten;) jag å Jim har fått i oss endel mat å gott idag och det bästa är att många mål var faktiskt bra 😉 men blev rätt mycket annat också;p
Jims mamma är ju en Gud i köket så hon lagade rolader å fisk med potatis till lunch som vi även åt till middag 😉 riktigt jävla gott och bra mat!
Jag å Jim fick till ett bra bröst pass igår trots att vi var slitna. Fredagar är ju lite kämpiga men de går;) vi har bollat fram och tillbaka om våran form och hur vi upplever hur den formar sig nu under dom här 5 dietveckorna. Vi har samma teori att vi känner oss släta och i dålig form men de är bara så de är och känns he he blir bra i slutändan. Folk runt en ser kanske inte sånt men vi som känner våra kroppar känner ju minsta lilla vätske samling he he. I morgon är talang träffen och då blir de fettmätning, spännande! Ska bli intressant å se hur den ändrat sig på fem veckor;) kul att träffa dom andra i gänget också!
Ett hårt benpass på g i morgon så bäst att somna i tid 😉 ha de fint folkens så kommer ett inlägg om hur mätningen gick i morgon kväll;)

image.jpg

Träning , på g till Jim 😉 , och slapp i soffan!
image.jpg

Maten som Jims mamma gjorde överst, och en fika på stan, cheescake Jummey 😉
image.jpg

Jensens;)

Natti natti 😉