Första helgen avklarad.

Sju program inspelade i helgen, i morgon åker vi hem. Märktes faktiskt att man var lite loj sista dagen, slappnar man av en sekund/underskattar någon liten räka är det kört. Säga vad man vill, med det är tuffa killar som sökt som utmanare. Ska bli gott med några dagars vila, på lördag kör vi igen, utvilade o hungriga. Ett program kvar i grundomgången innan det är dags att höja ribban (fortfarande ingen dubbelbottnad betydelse) inför semifinalerna.
Klockan är mitt i natten o lilla frugan ligger intill i hotellsängen, försjunken i djup sömn. Det tar tid för mig att varva ner, hon somnar innan huvudet når kudden, grymt avundsjuk på den förmågan. Cici har verkligen presterat den här omgången o ser fantastisk ut, grymt stolt över henne. Dessutom är den här inspelningen, av någon anledning, den kanske roligaste jag gjort. Gött gäng i Karlstad, allt från riggarna till kiropraktorer, smink, produktionen, Gry o våran extramamma Bepa, känns som en stor familj faktiskt (150 pers jobbar bakom kulisserna).
Publiken är som vanligt fantastisk, är en sinnessjuk förmån att få uppleva människor som skrivit skyltar o skriker ditt "namn", som väntar i timmar för att få en autograf eller fotas tillsammans. Eller en pappa som berättar att hans son börjat sova i sin egen säng, sedan de satt upp en bild av Hero på gaveln.

Bild 554805

Detta år landade formen på, ca 106 kg (åt upp mig till 112 kg i vintras o trodde det skulle bli 108 kg i år, men var fetare än jag trodde). Är faktiskt hårdare än bilden ovan visar, men dom slätade till oss lite i katalogen, ville väl inte det ska se för extremt ut. Har ökat ca ett kilo i kroppsvikt under det gångna året, låter kanske inte så märkvärdigt men betänk att det är en ökning med 100% jämfört med de sista åren.
Är övertygad om att det beror på kosthållningen, har gått från 40-50g protein var 3:e timma till att äta måltider på 30g varannan.
Ett bra år brukar resultera i ca 1/2 kg muskelmassa. Kollade lite på bilder från Gladiatorerna 2001, vägde 100 kg då. Är 6 kilo tyngre i år men även något, ett par kg, hårdare, får det till ca 8 kg muskelmassa på 11 år. Tar tid att bli grov, har faktiskt aldrig upplevt mig själv som särskilt stor, utan blir tvärtom förvånad om någon säger att jag är grov. Känner mig fortfarande som killen på 81 kg, boxandes i lätt tungvikt. Ibland kan jag se en kille o tycka han är tokgrov tills jag står bredvid honom o inser att jag är större. Sjukt?
Har gymmat i, ganska exakt, 30 år o vikten har smugit sig på så man upplever inte att man växer.
Hursomhelst har jag tappat mycket vikt under inspelningarna, svårt att äta tillräckligt mycket när man hela tiden värmer upp, tävlar o varvar ner under tidspress. Har inte vågat väga mig men i morgon ska frosseriet inledas, målet är att väga 108 på fredag kväll, proppmätt.
Märks att natten är lång o jag har tråkigt, överlägset längsta blogginlägget någonsin, dessutom det första som handlar om min kosthållning, tror jag.
Vill passa på att tacka alla vänner som kommit, kommer nästa helg, till Karlstad för att se inspelningarna, känns bra att ha er. Godnatt.