Det går bra nu.

Har vuxit ur, eller vad man ska säga, favvo bältet. Har ett L men ska be Erika på BetterBodies att skicka M. Använder det till de flesta övningar som belastar korsryggen. Bältet väger ingenting o tar inte mkt plats, vilket uppskattas när jag tar hojen till gymmet. Anledningen till smygdieten är att vi åker till Dallas m BetterBodies i aug, det ska filmas o fotas lite, förutom att stå i monter på protävling.
Roligt det där m korsryggen, fick diagnosen diskbråck för några år sedan (4:e säsongen av Gladiatorerna). Läkarna sa att det behövde opereras, sjukskrev mig 6 månader o att det var färdigtränat för min del. Lyssnade, i vanlig ordning, inte alls. Var tillbaka på jobbet efter 6 veckor o gör idag en 10a på 200 kg i raka marklyft. Vägen dit har gått genom mkt frontböj o marklyft, har utökat midjemåttet (tyvärr), men det är ett litet pris att betala för att slippa ryggskott 1 gång i veckan. När ryggen var som sämst kunde jag få ryggskott av att luta mig över handfatet vid tandborstning eller sträcka på mig i sängen. Helt galet kass o löjligt överrörlig efter många års boxning.
Enda gången ryggen krånglar nuförtiden är om jag av ngn anledning är sängliggande ett par dgr. Då stelnar den till o det gäller att vara försiktig innan man gör ngn hastig rörelse. Får jag ont/blir stel kör jag marklyft o stretchar, då släpper det direkt.

Bild 634439