Otroligt obegåvat

Hade glömt plånboken o lånade en femhundring av en vänlig själ. Visste att bensinen lätt skulle räcka till en nattöppen station, finns ju inga sedelautomater längre. Åkte hemåt från Wheels MC 00.30 o tänkte enfaldigt att vägen hem är ju samma som vägen hit o struntade i GPS. Efter ett tag kände jag inte igen mig riktigt, men istället för att stanna o slå på GPS så körde jag längre, kommer säkert känna igen mig längre fram. Nix. Vid avfärden hade jag, enligt GPS,drygt 4 timmar hem, efter att ha kört en timma kollade jag o hade drygt 5 timmar hem. Förbannelse!
Så här i efterhand inser jag hur korkat detta var, men i stunden, ute på vägen i mörkret, tyckte jag att jag hade stenkoll.
Startade GPS (mobilen) o kopplade ljudet till Bluetooth, då överröstar den musiken vid kommandon. Körde på o tyckte efter ett tag att GPS var ovanligt tyst, men den ger bara kommandon vid kursändring etc, så det bekymrade mig inte så mycket. Efter en lång stund kändes det galet så jag kollade telefonen: low battery, GPS avslagen för att spara batteri. FÖRBANNELSE!
Nu var det extremt lätt att hålla sig för skratt, hade inte en susning om var jag befann mig, tur att vi köpt en karta tidigare. Körde på ångorna, efter 7 svåra år o ett nödår, in på den nattöppna macken, borde varit nästan hemma då.

bild 1.JPG

Idag blev det ca 100 mil o 13 timmar i sadeln, passade på att ta några kort på roliga skyltar, istället för att ha koll på var jag borde svängt av.

bild 2.JPG

Skulle ändå inte vilja vara utan en enda meter av färden, grymt när det växlar från natt till gryning, till att solen börjar värma. Ska ta mig ur spabadet, fixa en proteindrink o lägga mig nu, Cici är på hundutställning någonstans o fortsätter rensa prisbord.

bild 3.JPG

Hornborgasjön, nära nu.