Ute på vägen o sjukvård

Reser mkt nu, ibland blir det hela dagar i bil mellan möten. Tråkigt att dieta när man är inaktiv nästan hela dagen. Efter promenad o frukost är detta vad jag kan packa med mig på en dag. 4 kesella, mixade m aminosyror o vatten. 1 Gainer, efter träning (finns alltid ngt gym man kan hoppa in på o köra ett pass). 200 g nötkött (rester från helgens grill) o 2 ägg, reservprotein. Brukar stanna på Donken o ta en hamburgare m 3 kött, mellancola light o en morotspåse när hungern blir för svår, vägrar vara hungrig. Äter var 1,5 till var 2,5 timma, beroende på hur mycket energi förgående mål innehöll. Efter keselladrink t.ex. går det max 2 h, efter frukost el. Donken minst 2 h.
Kvällsmaten äter jag hemma, ofta makrillfile' o frukt, brukar komma hem vid 22-23.30, är jag inte så hungrig blir det frukt o Orbilox (nattprotein från Nanox).

bild.JPG

Nu ligger jag på en brits, väntandes, på Vårdcentralen för att tömma knät på vatten. Läkaren gick i hämtade en kollega efter undersökningen, inget gott tecken. Det har svullnat upp igen, tidigare var det som en påse m vätska som hängde under knät.
Ska åka till Gränna o Visingsö m jobbet idag men får ringa in ersättare, vet inte hur lång tid detta tar.

Nu är jag undersökt igen, remiss till Ortopeden, tydligen har jag något löst som flyter omkring där inne, brosk el benbit. Förbannelse! Dom vill inte tömma knät förrän dom vet vad det är, fegisar. Har verkligen pratat för min sak, varför tittar dom på mig som om jag vore dum i huvudet o viskar till varandra? Vet inte om jag hörde rätt men det lät som om dom mumlade om psykakuten, tvångströja o valium.