Nattsudd

Tränade sent idag. Planen var att hålla mig sysselsatt till kl. 23 ca istället för att somna tidigt o vakna vid midnatt. Vaknade nu vid 02 istället. Det värsta med sömnlöshet är inte att man är trött på dagarna, känner mig produktiv, bara jag inte sätter mig för då går luften ur.
Det värsta är hungern på natten. Min briljanta plan att äta upp allt gott i huset har sig inte slagit väl ut, tvingar nu i mig saker som smakar skit istället. Lika illa, bara äckligare.
Har löjligt späckade dagar den här veckan. Imorgon (idag) går jag upp kl. 06 (om 2 timmar, 7 mil till jobbet) o har personalmöte fram till lunch. Åker därefter till ett möte i Tibro
(9 mil) m Kenny Isacsson från CL-Firness samt tidningsintervju m lokalpressen. Snabbt vidare till Töreboda (4? mil) för att titta på en potentiell lokal o därefter till Falköping (8? mil) för träning o behandling hos Pelle. Sedan hem (3 mil) då borde klockan vara 22 ca. Gäller att packa mkt mat, har en 12 v kylbox i bagaget, känns som jag spenderar hela dagarna i bilen. Resten av veckan är späckad m möten, har svårt att få ihop dom o i helgen är det MC åkning för att samla pengar till Barncancerfonden m Lugnets MC i Borås, samt en snabbtur på hojen ner i Europa (Österrike) direkt efter det.
Har idag haft möte m Bernt på Concept, i Jönköping, det tog större delen av dagen. Jagar offerter till komplett gym, planen är att öppna 1 dec i Tibro, varför Tibro? Hittade en av de fräschaste gymlokaler jag någonsin sett där, för bra för att missa. Håller vid sidan av allting på med personalrekrytering dit (instruktörer, chef o reception). Har idag redan en verksamhet som tar mycket tid i anspråk, samtidigt är den ett stort intresse o känns viktig. Har anställt duktiga chefer som till stor del driver den verksamheten o tänker även göra så med gymmet. Blir det som jag tänkt är detta det första i en kedja.
Angst! har svårt att bestämma mig, försöka sova ngn timma eller ut i kolmörkret på promenad?

bild.JPG

Mums, only in US. Köpte inga, ångrar det nu.