Passande produktnamn

Västerås har 4 st p-hus i centrum.
Det vet jag efter att ha letat i samtliga efter min bil.
Var lite disträ då bilen parkerades, visste inte exakt var jag befann mig o irrade omkring en stund innan en vänlig själ (Nico) berättade vart SM hölls.
Minglade, intervjuades, tittade på tävlingen, delade ut pris o åkte hem. NOT!
Efter att ha letat i första p-huset, 7 stoora våningsplan, förstod jag att detta skulle ta tid.
P-hus nr 2 gick jag aldrig in i, pilar utanför visade tydligt att det var i en källare o minns jag åkte upp, minst en våning, med bilen.
Hittade inte fler p-hus, tog fram min excellenta mobil app, Navigon (700 spänn! + europakartor), som i just det ögonblicket bestämde sig för att uppdatera alla kartor o vägrade fungera.
Flyt.
Hittade tillslut skyltar till p-hus nr 3 o 4. På väg över ett, typ, torg, fick jag ett ungdomsgäng efter mig. De gapade Hero o var allmänt störiga.
Vid det laget hade både skoskav o infanterield (skavsår på insidan av låren) infunnit sig, kunde inte låta bli att fantisera om att de gjorde allvar av sina hot.
Hittade inte bilen i varken p-hus 3 eller 4, började nu misströsta. Funderade ett tag på att ringa Lexus assistans, men tvivlar på att de bekostar en skallgångskedja eller att dumihuvudet täcks av försäkringen. Nästa tanke gick till min gode vän Erik Björklund, polis i Västerås. Han borde kunna efterlysa bilen, de har säkert inget viktigare att göra på polisen.
Bestämmer mig tillslut att gå tillbaka till garage nr 2, det kanske fanns ngn annan infart, uppåt, på andra sidan byggnaden.
HUR I HELA H-VETE KAN MAN GÖRA SKYLTAR SOM PEKAR NERÅT NÄR DET ÄR UPPÅT MAN ÅKER? Visserligen lutade det lite neråt precis vid infarten men våningsplanen är UPPÅT! Upprörd o hungrig men lättad o rörd till tårar bär det, äntligen, av mot Skara.

bild.JPG

Den här fick jag av Johannes, i Sportkost.se montern. Kände mig lite så faktiskt.