Inget särskilt

Upp i ottan o bada, halvt kilo koffein i kroppen o ut på promenad. Idag ska jag till Tibro o lyssna på vad Klubb Sverige har att erbjuda. Förhoppningsvis kan Jimmhy från Xgym, som hjälper mig m lås, larm o kameror, integrera sitt lås m deras mjukvara.
Då har alla som löser kort på Gym22 respass via biljett i mobilen, till gym på andra orter.

Presales har gått långt över förväntan, ca 250 medlemmar, 2 företagsavtal o över 1 månad till öppning. Vi har öppet 2 h fre, lör o sön, snittar 75 medlemmar/helg. Budgeten är (var) 100 medlemmar till sista dec, för att sedan öka med ytterligare 100 st/ månad fram till sommaren. I slutet av 2013 är (var) målet 600 st men det ser ut som om vi kan börja året halvvägs dit.
Ska även försöka få till ett riktigt bra avtal m träning o kosttillskott för Skövde Dukes.

Tyvärr ligger min närmaste vän Robban inlagd på sjukhus så det är svårt att glädjas till 100%. Var där igår m Hemmagymanders o hälsade på. Robban är på gott humör som vanligt o det blev ett par timmars garv i en annars dyster stämning.
Försökte få en sköterska att göra en grundlig undersökning av hans prostata, är övertygad om att det är problemet. Hon tyckte dock att läkarens bedömning övertrumfade min känsla för feeling.

bild.JPG

Bad i gryning.