Jävligt glamouröst

Efter att Phoenix o Bullet åkt hem hade jag en scen kvar att göra. Tittade lite nyfiket i manus o fick panik. Detta vill man inte få till sig kl. 22 en kall, blåsig höstkväll när man redan frusit röven av sig: FX: Rain, FX: Wetdown.
Regnet bestod av en trädgårdslang på fullt sprut kopplat till en kallvattenkran. Upplysningsvis så är kranvatten hyffsat skitkallt i slutet av november.
Klipper produktionsbolaget bort den scenen kommer det bli ett besök med medeltida inslag hos dom….

bild 1.JPG

Här har Phoenix drabbats av köldkoma, själv har jag sett extra fånig ut ett dygn nu, hoppas krampen släpper tills imorgon.

bild 2.JPG

Kom hem kl. 03 från Stockholm o 06 ringde väckarklockan. Det var inte med ett leende på läpparna jag stapplade ut i köket.
Personalmöte hela dagen följt av telefonintervju m Body Radio. Kommer inte riktigt ihåg vad som sades men behöver nog inte oroa mig över att låta för överintelligent.

Lillafrugan är på hundutställning i Europa. Som vanligt utnyttjar jag situationen o går all in. Simpsons på TVn o dambesök i sängen, Ferda, en riktig bitch.

bild 3.JPG

Pratade m en representant för Folksam igår, han ville veta min årsinkomst, har ingen aning. När pengarna på kortet är slut ringer jag Lillafrugan, om jag ber snällt för hon över en hundring till.
Ikväll när jag kom hem, låg det lite pengar på köksbänken o kylskåpet var fyllt m LättKesella så jag klarar mig över helgen, har en omtänksam liten fru.
Hann med ett OK ryggpass m Mackan idag oxå, imorgon blir det promenad o fm träning på Hälsostudion i Skara. Em o kväll tillbringas i Tibro, en kortis till Töreboda för att kolla lokalrenoveringen ska hinnas med.
Lördagen blir det ev em träning på Ironsport i Västerås, Carina o Alex är tyvärr på ngt VM. Söndagen ägnas åt jobb m ungdomar.