Visa ballen i Odenhallen.

Speakerjobbet i byggarfinalen utvecklades snabbt till en ond dröm, Mr Beam hade gjort jobbet bättre. Fann lindring i att detta trots allt bara var näst värsta scenupplevelsen någonsin.

Picture this: stor mode show i liten stad. Allt är väldigt seriöst upplagt m lång catwalk, ljud o ljussättning samt koreograferat till max. Många butiker ska visa vad dom har o "alla" är där. Struttar omkring fram o tillbaka på catwalken ett par gånger tillsammans med Falköpings modeelit o i finalen ska jag ha flera lager kläder som ska av, sista plagget kvar på kroppen är nya Leviskalsonger. Reagerar lite på att gylfen är väldigt lång o med bara en knapp i mitten, när jag tar på dom, men tänker inte mer på det (förrän lite senare).
Kolsvart i lokalen, 600 betalande, går ensam ut på den långa catwalken till Right said Freds "Im to sexy", i en spotlight o med ett självbelåtet flin på läpparna. Hinkar av mig plagg efter plagg o flexar nästan till mig ett brock innan byxorna åker av. Under dom sitter ett par apfula långkalsonger o när jag river av mig dom o tittar ner på benen ser jag till min stora fasa att ormen har rymt från boet. Gör en sjuhelvetes piruett o springer av catwalken som en gasell, med en extremt oskön magkänsla. Väl inne i omklädningsrummet tillbringar jag en stund i fosterställning, innan tanken slår mig att jag ska jobba i dörren på Timmerstugan samma kväll.
Då har redan mina "vänner" ringt runt till samtliga vaktkollegor o berättat vad som hänt o ingen vill ta mitt pass. Förbannelse!
Låång kväll i m mkt smädelse. Detta var många år sedan o traumat är numer bearbetat, men jag kunde vakna av mina egna skrik, kallsvettig, länge efter det.

bild 1.JPG

Vem f-n är den där Lagom som Hollsten vill att alla ska idka könsumgänge med?

bild 2.JPG

Stora män får tunga barn men Roger reder upp situationen.

bild 3.JPG

-"titta på fula farbrorn, ta aldrig emot godis av honom"