Tungt för motståndsrörelsen

Lillafrugan visar mig en bild på en utlänsk Amstaffvalp, -"jag har följt den sedan den var 6 veckor, fantastiska linjer". Frågar när den kommer hoppa omkring i köket o hugga efter mig (sedan vi tog bort vår första hund, Rumba, en Amerikansk bulldog, har mitt engagemang avtagit o hundarna förlorat respekten, dom ser mig som sin tuggleksak).
Lillafrugan bedyrar att det absolut inte kommer ske o berättar i samma andetag att hennes uppfödare, Zican Patrik Cederlöf, känner ägarna (han känner alla, i hela världen). Förbannelse, inom 2 månader har vi en hund till, garanterat.

När hon skaffade AC, tiken till senaste valpkullen, fick jag reda på det genom att hon skickade ett sms fel, -"Roddy vet inget om AC än", till Patriks fru Annelie. Det kan vara så illa att vi redan äger hunden men Cici behöver lite tid att sälja in den till mig, prata om hur fin den är, hur framgångsrik den skulle vara o visa äckligt gulliga bilder tills jag resignerar. Fattar inte varför man kämpar emot egentligen, torskar varje gång.

Bildbevis, jag är en tomte.

bild.JPG

Vi var med o arrangerade Tibro Julmarknad, trevligt o småstadsmysigt. Mannen till höger om mig Fredrik Gustavsson, hjälper oss stort på Gym22.