Premiären avklarad!

Låg i sängen o såg på Simpson, hörde Lillafrugan m kompis gnägga skadeglatt ute i vardagsrummet, pallar inte att se mig själv på TV längre.
Kommer ihåg första säsongen, 00, fredagarna var heliga o man missade inte en sekund. Andra säsongen var oxå intressant men tredje började bli jobbig o nu på sjunde går det inte längre.
Är inte orolig över att missa ngt, det smattrar av mess i mobilen, den nästan glöder av recentiorer, gratulationer o kommentarer av blandad karaktär.
Nu är vi igång, tror det blir ett riktigt bra program i år o ser fram emot en säsong till. Inspelningarna är fantastiskt kul, vuxendagis, som världens största bollhav att bråka omkring i. Utmanarna är sköna människor o är man lite barnsligt lagd för man utlopp för år av fördämd leklust. Även om jag busar m kidsen på jobbet rätt ofta så är inspelningarna nästan som en tripp tillbaka till tolvårsåldern.

bild 1.JPG

Niklas "Izor" Larsson såg mig på Stureplan o skrev att han blev inspirerad att sluta med balett o ta upp styrketräningen igen. Det har jag hört förr så vi får väl se om han lägger tights, kråsskjol o benvärmare på hyllan.

Har inte bara belackare, min gudson Nelson har laddat m popcorn inför helgens höjdpunkt.

bild 2.JPG