Inga sysselsättningsproblem.

Var på klubben i helgen, gissa om man blir sugen? Satt o torrbröt i Lillafrugans Nightrod precis som i reklamfilmen för MC-kompaniet.

bild 1.JPG

Vaknade m en jätteamstaff i sängen, IPod hade knölat sig ner mellan oss.

bild 2.JPG

Blev dyngförkyld i lördags o har överdoserat Echinagard kraftigt. Inget snack, det hjälper om man börjar tidigt, har vaknat på nätterna o mått pyton men får effekt nästan genast efter intag.

bild 3.JPG

Lillafrugan far land o rike runt m sina hundar, vaccineringar, mentaltester, utbildningar o kurser. Igår var det röntgen m valpköparna för kullen, i Gbg. Jag tar hand om morgonpromenaden själv, som en duktig toffel.

bild 4.JPG

Nya medlemmar varje dag i Tibro, igår flyttade jag o Jonas barnrummet till större yta, trapphuset från gymmet ner till "Hardcore". Får jag med mig hyresvärden kommer vi ha en större lokal för lek o bus snart oxå.

bild 5.JPG

Var i Töreboda igår o bokade annonskampanj, första kommer nu på fredag, vi säljer (man förbokar) medlemskap januari månad ut för 199 kr/mån i 1 år. Thomas kommer vara på plats lör o sön 14-16 o vi har satt ett medlemstak på 500 pers. Bättre att skynda långsamt, tagit lärdom av Tibro. Där blir jag aldrig klar känns det som, lyxproblem absolut, men det är hela tiden saker som bortprioriteras för att få den dagliga verksamheten att fungera. Har iallafall beställt fler cardiomaskiner o på tor beställs bic o tric maskiner, tjejerna åker på nya utbildningar för att kunna köra mer gruppträning, tur att ventilationen är bra o ytorna stora.