För lite för Tibro

Kö till cardiomaskinerna tarvar komplettering, ytterligare löpband samt en ski-erg eller vad den nu hette, är på väg. Passade på att beställa Precor biceps samt tricepsmaskin oxå. Även en Bellyback bänk ska in på 2a våning.
Till bottenplan blir det ett powerrack, squatracket går till Töreboda, en stångrowing samt en Hoistbänk, lut.bänkpress flyttas även den till Töreboda. Hoistbänken kan man luta i alla vinklar när man kör bänk.
På måndag ska jag träffa en representant för Karlsborgs kommun, de hade en perfekt lokal att öppna gym i, sa dom. Vore kanon, Karlsborg känns som ett säkert kort o passar affärsidén som handsken.

bild.JPG

Folk vill gå till gymmet för att gå.

Upp kl. 05, hade ställt larmet på 08 men det spinner på bra i skallen nu, tusen saker att tänka på, mer eller mindre geniala planer smids. Nu blir det morgonpromenad o i em ska jag ev ta ungdomsgruppen till Tibro för ett träningspass. Man ska fixa dagens aktiviteter, skola eller praktik för att åka med mig på kvällens, brukar gå bra.
Nu blir det 1 timmas morgonpromenad innan avfärd, anställningsintervju o jobb i Herrljunga. Hemma igen vid 23.30 om det vill sig väl, lär somna ovaggad ikväll. Gött att slippa vara sysslolös.