SYLT-RYGG!!!

Böjde mig ner för att ta på Trilska selen inför morgonpromenaden. Kände hur hela korsryggen krampade ihop o hamnade på alla fyra i snön. Helt oförmögen att komma upp, förbannelse, snacka om att känna sig klen (i onsdags körde jag en 4a på 220 kg i raka marklyft!).
Efter att Cici släpat in mig hängande på ryggen, blev det ryggläge i sängen, har go tempurmadrasss o benen uppe på soffkuddar.
Fick en lånebil i helgen, Toyota Kingcab, medan min egen togs in på service o 80 mils bilkörning, som det blev i helgen, pallade inte ryggen för. Finns en god anledning till att jag kör Lexus RX, den kan man köra hur långt som helst utan problem.
Alla möten inställda, nu går jag in i muskelavslappnande o smärtstillandedimman. Släpper krampen i natt blir det nytt försök till möte i Karlsborg imorgon. Lillafrugan har redan tröttnat på mitt gnäll o är svårövertalad till att passa upp mig, hon förstår inte att vi män har mkt ondare o det är mer synd om oss när vi är sjuka.
Kolla vänstersidan av korsryggen, krampat ihop lite, kan lova att det trycker ihop kotor o diskar. Ser på lats o traps att det är dags för ett besök hos Pelle oxå, men hans älskade far, R.I.P. somnade in i helgen så det får vänta.

bild.PNG