Äntligen måndag.

Ska bli en spännande vecka, möte imorgon om ett utbyggnation i Töreboda, vi behöver ha en gruppträningslokal omg, ca 140 medlemmar förbokade hittills o efterfrågan på gruppträning är stor.
Tittade på en mkt intressant lokal i fredags, vill inte prata ort än, ägarna renoverat gärna den till gym, bara vi kan få till en hyresnivå som båda parter är nöjda med.
Hittade äntligen en fastighet i Karlsborg som skulle passa som gym, ägd av staten som renoverar efter hyresgästens behov. K-märkt, så det sket sig.

Blev lite jobb i helgen, Töreboda (presales) 14-16 lör o sedan till Stockholm på kvällen för att hämta en ungdom på hemresa, som kan vara lite besvärlig att få med tillbaka. Sov på hotell o hämtade upp honom på morgonen.
Resten av söndagen tillbringades i klubben, gött m en paus i livet för lite manlig gemenskap o mkt garv. Gubbdagis säger Lillafrugan, vi målar o iordningställer ny lokal.

Idag är det möte på arbetsförmedlingen, sedan m Tibro kommun för ett samarbete kring dopingfrågor, prata mat m några medlemmar o måla i hardcoregymmet på kvällen.

bild.JPG

Behandlingshemmen har ca 40 anställda inkl. adm.personal o vikarier. Alla hyser den största respekt för sin högsta chef, levererar diskret påminnelselappar o servar mig på ödmjukast tänkbara sätt.
Kan bero på att jag ibland glömmer saker.