Nog är nog.

Pallar inte vintern längre, hittade en maskin jag kan köra året runt. Dnepr m sidovagn o 2-hjulsdrift, mkt kul för lite pengar.
Hade tidigare en Yamaha V-Max m dubbade däck, som vinterhoj, extremt olämplig. 147 hkr i snömodd var beond spännande, hände ofta att jag blev omkörd av mitt eget bakhjul, kunde komma farande som en speedwayförare även på raksträckor o blev nästan religiös av tacksamhet varje gång jag överlevt ännu en hojtur.
Hur lyckades jag lur..övertyga Lillafrugan att godkänna ännu en hoj? Lätt! Den har sidovagn, de magiska orden var att jag kan ta med mig en hund på sommaren. Räcker att hon hör ordet hund så öppnas börsen, nästan som hypnos faktiskt.

Den här Suzukin offras, kör den ändå aldrig, till salu.

bild 1.JPG

Victoryn är hojen som rullar mest, är kär i den. Bromsar, väghållning, kraft, komfort, utseende och hon skäller aldrig ut mig eller slåss.

bild 2.JPG

Den här däremot, Harleyn alltså, är Lillafrugans, även om jag kör den mer än henne. Behålles även om ho..den krånglar ibland.

bild 3.JPG

Jenna! Står på Bike i Trollhättan, gör ont i mig att sälja. Så påkostad o man får nästan ingenting för henne.

bild 4.JPG

Nya pärlan, Ursula! Hämtar henne på torsdag, har ett event i Laholm då. Ser inte så sexig ut men kommer bli cool m solosadel o rätt styre, i camouflagefärg eller militärgrön, rödastjärnan, hammaren o skäran.
Back in the USSR!

bild 5.PNG

Hojsäsongen börjar på fredag o slutar aldrig mer.