Grillfest

Åkte tidigt till Skövde för att hämta upp LCHF-Tod, CP (coolaste personen) Anders, Wersan o Lilja. Efter en omfattande sanering av bilen, Wersan la av en snorloska på mittkonsollen, for vi iväg mot Södern.
Första delmålet var Bikeline i Malmö, handlade delar o utrustning för 9000 kr utan prut men ute i bilen kom jag ihåg presentkortet på 500 som jag fått av Jon.
Går tillbaka o försöker byta det mot ett par gaffelbensbälgar för 685 kr.
-"Tyvärr kan jag inte släppa dom för 500, men du kan få dom för 600 kr".
Helt förvånad tackar jag för den grymma rabatten, lägger 100 spänn till o går ut.

bild 1.JPG

Hoppas mkt på det här eventet o har bjudit in fler gladiatorer. Vi har fått låna en "duell" där barn o vuxna får utmana oss. 20 spänn för barn o 100 gör vuxna tänker jag mig.
Dafgård skänker mat som säljs, Jula, Duell mfl. skänker priser till race o lotteri. Victory lånar ut hojar för provkörning o Öresundsgolfklubbs årliga välgörenhetsturnering går till Muskelhjälpen etc.

Nu ska här taggas, såna här måste jag fixa till 22.

bild 2.JPG

Med ngt fadd smak i munnen åker vi från Bikeline o hälsar på fam Wallenrod o vår fodervärdsplacerade hund Trubbel, vi har inte setts på ett halvår, han blev helt tokig. Därifrån åkte jag med en skön känsla i magen, hunden har det riktigt bra o det syntes att han stortrivdes. Dom har en hund till från Zican/Bootcamp, Skrots syster Leia, söt som socker är hon.

bild 3.JPG

Sedan var det dags för middag på Maddes i Landskrona, åt en av de bästa hamburgarna ever o lite häng på klubben, innan gemensam avfärd till Wheels MC i Malmö. Grillfest.

bild 4.JPG

Supertrevlig kväll med mycket garv o god mat. 85spännsrabatten blev snabbt en snackis på festen o jag blev grundligt informerad om vilken mes jag är som gick med på det.
Wheels lokal ligger i centrala Malmö o är riktigt skön, strukturtapet i sammet på väggarna o en rustning i kapprummet.

bild 5.JPG

På vägen hem stannade vi o tankade i Ljungby, tog en redig dos Craze där, hade inga problem att köra vidare, var hemma 05 ca o tog ett bad. Låg i badet, tyckte lite synd om mig själv o började blogga om hur pigg jag var, stensomnade okontrollerat. Hade sinnesnärvaro att inte doppa telefonen o kröp ner hos Lillafrugan istället.
Nu bär det av till Pelle för mitt söndagsstryk o sedan blir det soffan i em. Ska försöka jobba lite administrativt oxå, har flera hundra olästa mejl.