Roadrage

Åker till Danmark över dagen för surprice-party på United MC i Köpenhamn. Tillbringade hela morgonen o förmiddagen med att bada varmt, promenera o stretcha. Ryggen ville fortfarande inte riktigt vara med o kändes riktigt skör, en oförsiktig rörelse ifrån ryggskott, typ.
Packar mat o kommer iallafall iväg, har ett värmeskydd i neopren runt midjan o ett lyftarbälte utanpå det för att stabilisera ryggen. På motorvägen, 10 mil från Malmö ca kör jag om en gammal bil, som i sin tur kör om mig, väldigt sakta. Det är 4 killar som ser ut att ha invandrarbakgrund (jag har läst i tidningen att sådana är jättefarliga) i bilen o de stirrar ut mig fullständigt.
Jag sitter i solglasögon, ser stenhård ut (min egen uppfattning) o glor tillbaka.
Då ligger dom kvar i omkörningsfilen o saktar ner så att jag kommer upp jämsides o när vi ligger parallellt vevar dom ner rutan, jag gör samma sak, lite misstänksamt. Då börjar dom slå i luften framför sig o tittar elakt på mig (vi kör för fort för att man ska höra vad ngn säger). No way José att jag stannar för er, tänker jag o fyrar av mitt bredaste leende (jag kan ev känt efter m långfingret om det var kallt ute oxå).
Bilen lägger sig tätt bakom mig, förstår att jag inte kommer undan o kör av motorvägen, in på en mack.
Förbannar klenryggen o börjar febrilt fippla av mig bältet o värmeskyddet, att komma ut ur bilen m något som ser ut som en gördel vinner knappast ngn respekt.
Tänker att jag måste behålla initiativet om inte situationen ska spåra ur fullständigt, är ute ur bilen nästan innan den stannat o stegar bort till mina förföljare som oxå kommit ut.
-"Vill du slåss mannen, känner du inte igen mig?" Säger en av dom o alla ler stort.
Känner mig skitdum. Det är boxare som är på väg till proffsgala o jag har delat ut pris till en av dom på en tidigare gala. De gestikulerade att dom skulle boxas o trodde jag skulle till galan, de hade problem att hitta o ville hänga på bakom mig.
Är kass på namn men kommer ihåg tungviktaren i bilen från vårt tidigare möte, skällde på honom i Hjo för att han förlorade. Killen är otroligt talangfull o kan bli hur bra som helst om han bara bestämmer sig o börjar slita ont.

Hursomhelst så garvade vi en stund åt situationen o tog några kort. Lite folk innefrån macken såg oss o kom ut även de för att plåtas lite. Tankade o fortsatte mot Landskrona för att plocka upp folk. Hade väldigt trevligt hos United i Danmark. Kom hem 05.30 o nu är det dags för söndagsstryk hos Pelle, sedan träning m Georgos o Mackan, om det går efter att Pelle gjort sitt.

bild.JPG

Måste berätta om en ännu pinsammare grej jag gjort.
Körde hoj hem från Herrljunga i somras. Musik i lurarna, varmt o solsken, livet lekte, jag gasade.
Hade glömt sätta mobilen på flightmode så när det ringer tvingar mitt kontrollberoende mig att köra intill vägkanten o svara. Det är Anders o när vi snackar kör en bil in framför mig, ut kliver en stor tjockis m långt hår, bar överkropp, skägg o tatueringar.
Han ser livsfarlig ut så jag säger till Anders att något hänt o jag ringer om en stund. Dräparen stegar fram till mig o frågar m barsk stämma om jag har problem?
Är övertygad om att han retat sig på ngn omkörning jag gjort o att han är ute efter bråk, svarar: "DU kan få problem!"
Nejnej säger killen, jag undrar om du fått problem m hojen? Jag bor i närheten om du vill att jag ska hämta verktyg.
Ville sjunka genom jorden, bad om ursäkt 1000 ggr o insåg att jag är en inskränkt jävel som dömer folk efter utseende.
Precis som jag inte vill bli behandlad själv.