Motorkväll i Tibro

Niklas var förbi gymmet o visade sin senaste leksak, lät gött o var ganska obillig, hela familjen verkade nöjda även om det såg lite trångt ut i baksätet för flickorna.

bild 1.PNG

Själv har jag varit i Hökerumsskolan o pratat om matens betydelse samt respekt gör åk 1-6. 3 timmar för "Muskelhjälpen", varav den första, åk 1-2 var minst sagt stimmig. Mat o respekt avhandlade vi på ca 30 sek o resten av tiden handlade om Gladiatorerna. ALLA hade frågor samtidigt o ville ha svar bums.

bild 2.JPG

Igår var det cruising i Tibro, hur mkt folk o bilar som helst, folkfest.

bild 3.JPG

Sist jag (inte) var m H2 på cruising, var i Tidaholm för ett par år sedan. Bodde där till i 20-års åldern o brukar träffa lite gamla kompisar på cruisingkvällen.
Tvättade Hummern på fm då min mor kom förbi o förklarade att jag inte skulle bli insläppt på ströget, hon hade hört på brukshundsklubben i Tidaholm att dom infört 30-årsregel på bilarna, för att slippa mig. Ekipaget hade förgående år dragit till sig lite för mkt uppmärksamhet från raggarbilarna sa hon. Jag tänkte att tanten blivit senil o hoppades på att det inte var ärftligt.
Väl i Tidaholm såg jag, lättad, att dom släppte på nya bilar. Men när det var min tur blev det nej, med hänvisning till 30-års regeln. Pratade m en imbecill smålänning som högljutt förklarade att han inte gör några undantag från den, fast jag såg honom släppa in flera nya bilar framför oss i kön.
Ingen idé att resonera m idioten så jag åkte till nästa insläpp, väntade tills en ny Mustang åkte förbi o körde in precis bakom den.
Historien upprepade sig men nu var det svårt för raggaren i insläppet att motivera 30 årsregeln. Han tyckte det var skitjobbigt o ville inte prata alls. Hänvisade istället till ngn Lundström på raggarkåken, som tydligen bestämde. Åkte dit men inte heller Lundström hade ngn bra förklaring till varför alla utom jag fick ströga. Jag envisades o tillslut kom han på att min bil var 4-hjulsdriven, det var tydligen avgörande. Åkte ifrån Tidaholm jättebesviken o lovade mig själv att aldrig mer ta underskatta Jantelagen.