Äntligen hemma!

Gjorde en grymt häftig sorti från Pajala! Rev iväg med ett avgrundsvrål från motorn, i ett moln av damm. Kändes bra några mil, tills jag började undra vilken väg jag drog iväg på egentligen, kanske skulle kollat det, var det verkligen samma som vi körde dit?
Plockade fram mobilens gps o mkt riktigt, helt fel håll. FAAAACK!!!!!
Hur f-n ska jag göra nu då? Åker hellre runt hela Östersjön till Helsingfors o tar färjan till Stockholm än åket tillbaka utanför hotellet igen, 1 timma efter jag åkt därifrån. Funderade på att kasta mig ut framför en bil för att förkorta lidandet, varförvarförvarför gör jag saker utan att tänka!?!
Skitsamma, gillar ju att köra hoj o får se mer av underbara Norrbotten försökte jag intala mig. Detta skulle bli en hemlighet som jag tar med mig i graven, tittade på mobilen, sms från Jorma; tog du fel väg? FÖRBANNELSE!!!
Nåväl, det blev några mil extra, från 08,30 i morse till 01.00 o trippmätaten visade 150 mil, inte illa med bara 3 timmars sömn i kroppen.
Var helt inställd på att köra så länge det gick o sedan ta in på hotell, räknade inte med att orka, men då kom regnet. Nu blev det personligt, vägrade vika ner mig, skulle köra hela vägen om det så låg drivis i körfältet.
Har legat o tinat upp i badkaret en lång stund nu, ska bli gott att sova.

Man vet att man varit långt norrut när man åker ut ur Polcirkeln.

Stannade till här i 20 min, efter ca 50 mil. Täljde i mig lite av det rökta älgköttet, njöt o kände mig som en riktig kopojke.

Världens bästa Goretexställ kommer i rejäla storlekar. När jag plockade ur fordret kunde man använda det som en tunn (ganska snygg) jacka.

Gröngölingstips, en plastpåse om foten gör susen ifall kängan läcker.