Hektisk helg.

Hade tänkt att ligga lågt m Muskelhjälpen i sommar eftersom jag inte har semester o den lilla ledighet som blir ska avnjutas på hoj. Pga dålig impulskontroll, plus att det är skoj när man väl är på plats, har det ännu inte blivit så. Var i Grästorp på fredagen, snackade mat o träning, de hade ett ungdomsprojekt kring hälsa o det var mkt trevligt att få komma dit. Eftersom jag jobbade var tre av mina killar med o efteråt tränade vi på Hälsoborgen. Grymt fräscht o välutrustat gym m nya Hoistmaskiner, blev faktiskt sugen på att köpa in dom till ett, ev två gym. Ska träffa Rajje på CL-fitness på tisdag o räkna på, riskbedömning, gym i två städer. Karlsborg ser mörkt ut 2013, extremt stora kostnader att göra fastigheten (gamla televerket) handikappgodkänd o dessutom öppnar Tony på Sportlife sin anläggning redan i höst så tiden har sprungit ifrån oss där.
I höst kommer mkt tid läggas på att få igång gruppträning i Töreboda, i Tibro kommer vi ha "milleniumfest". Vi har idag 933 aktiva medlemmar o räknar med 1000 i september, träffade Tobbe, Naprapaten, igår o han berättade att han behandlar folk som tränar hos oss o de pratar gott om Gym 22, skoj.
Igår träffades personalen på gymmet, vi spelade Lazerdoom o åt på Pims. Sedan kom kidsen från jobbet till Skövde o jag gick på bio m dom.

bild 1.JPG

I Grästorp lyfte jag barn.

O blev lyft av barn.

bild 2.JPG

Lördagen var hektisk. Höll utbildning i boxningsteknik (har faktiskt gjort nästan 100 matcher o boxats i landslaget, mkt spö blir det) m instruktörerna på Hälsostudion i Skara innan personaldag för 22 o jobb på kvällen.

bild 3.JPG

En del barn i Grästorp var lite större.

bild 4.JPG

Den här besten har varit hemma o besudlat två av våra tikar, AC o Trilska, är tydligen ngn form av världsstjärna från Serbien.

bild 5.JPG

Nu bär det av till Pelle för det obligatoriska söndagsstryket o sedan jobb till imorgon bitti.