Kryddad lunch

Kom o tänka på en grej som hände första gången jag var på Fortet. Vi gick ut ett gäng på stan o åt lunch, Kristine Kaspersen var en av programledarna o hennes son var med, tillsammans med en nanny. Pojken var inte så gammal men det var nannyn, hon hade nollkoll på honom, han gjorde vad som föll honom in.
När vi satt o åt sträckte han ut tungan o spottade på mig! Jag sa till honom att det var oartigt gjort o förklarade att det inte var uppskattat. Killen testade verkligen gränser o gjorde om det nästan omgående. Sa till på skarpen att det fick vara nog o då gjorde han om det en tredje gång.
Nu dog pedagogen i mig, sa till honom att om han gjorde det igen skulle jag fylla käften på honom m peppar!
Som ett brev på posten åkte tungan ut o sprutade saliv på mig o min mat. Tog pepparkaret o hällde upp ett lager på fingrarna som jag sedan körde in i munnen på ungen. Gråt o tandagnisslan en liten stund, nannyn, som varit tyst, såg ut som om hon höll på att svimma, men resten av måltiden hade han ett exemplariskt uppförande.
På kvällen blev det jobbigt, stor middag o där kommer killen med Kristine, pekar o ropar: Där är han!
Kristine säger till honom: Är det den stora killen som var dum mot dig? förberedde mig för det värsta men när killen sa: Ja, säger Kristine iskallt till honom: Bråka med stora killar då!
Nannyn måste berättat hur det gått till men jag kände mig grymt dum när jag trodde att jag skulle behöva förklara varför en vuxen man fyller munnen på ett barn med peppar. Kändes lite omotiverat sådär i efterhand.

bild.PNG

Barnplågare! Texas 2012 m BetterBodies.