Muskelhjälpen o Nanox

Fick ett kul sms, ibland när allt är stressigt o det känns som man ligger efter m både jobb, träning o umgänge, kan det vara tungt att lägga en hel el halvdag på ideellt arbete. Då hjälper sånt här (har tagit bort namnet på avsändaren):

Hej, ända sen du var på Tidanskolan där min kompis går gar det blivit mycket bättre! hon har blivit slagen, retad, ledsen och mycket mer men nu tror hon på sig själv och "vågar vara" Tack så mycket!! du gör skillnad:-)

JÄSS! Är f-n ett helgon, detta kom på posten:

bild 1.JPG

Men vi får inte glömma att detta är en fitnessblogg, att det är ytan som räknas, Nanoxfotning på tisdag. Var nere på 105 kg morgonvikt så nu har jag ätit på ordentligt fre o lör, gick upp till 106 (foto från lör morgonträning i Vara). Födelsedagsmiddag för min yngste (Lucas) m bio o godis.

bild 2.PNG

Nu är planen att ligga lite lägre på mat sön o halvdag måndag. Börjar äta mkt o dricka lite mån em för att sluta dricka, nästan helt, tis (1dl/h) samt äta världens hotellfrukost. Fotningen börjar 09, eller rättare sagt, vi träffas då. Vi borde vara igång runt 10 om Lillafrugan är färdigspacklad till dess. Potatischips blir kosthållningen under plåtningen, brukar få bra tryck av dom men då har jag klippt vätskan helt för saltets skull.
Jobb i em, biopremiär i morgon. Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder o lägga ut.